08 - 120 059 00

Anbudsingenjör

Vill du driva några av Stockholms mest utmanande och stimulerande klimatskalsupphandlingar ? Är du driven, brinner för försäljning, kalkyl och vill arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Då kommer du att trivas hos oss!

Om tjänsten

Som anbudsingenjör hos oss får du ett självständigt och ansvarsfyllt arbete där du kommer att ingå i ett team med bred kompetens. Du kommer att erbjudas en roll med fokus på att skapa förutsättningar för kvalitet och lönsamhet.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att kostnadsberäkna olika typer av projekt där du har nära kontakter med leverantörer och beställare. Du kommer att ingå ett team där vi tillsammans utvärderar och hittar lösningar på tekniska utmaningar och ekonomiska förutsättningar. Samarbetet mellan våra discipliner är nära och bra, men vi lever efter att vi alltid kan utvecklas och bli bättre som företag.

Vem är du?

För att trivas hos oss i rollen som anbudsingenjör är du självgående och noggrann samt gillar utmaningar där kreativitet och problemlösning är viktiga ingredienser. Du har en byggteknisk utbildning, meriterande är om du har tidigare erfarenhet från branschen men för rätt person kan detta vara ditt första jobb efter examen. Vi tror på att en positiv inställning, intresse, driv och engagemang är det viktigaste i den person vi ska anställa. På LW arbetar vi som ett team så det är viktigt att du är en lagspelare.

Framtiden är vår och hos oss finns plats att växa
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats som präglas av driv och eget ansvar. Med en unik bredd i våra projekt får du möjlighet att utvecklas som person och i din yrkesroll. Att arbeta på LW Sverige AB präglas av roliga, utmanande och stimulerande projekt med fokus på lösning och kund. Vi är inne i en expansiv fas med flera spännande projekt och söker även andra drivna och engagerade medarbetare.

Ansökan
För mer information kring tjänsten, kontakta gärna Li Cederblad, HR-chef. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan li.cederblad@lwab.se

Samtal och mail från rekryteringsföretag och försäljningsföretag undanbedes.