08 - 120 059 00

Arbetsledare

LW söker Arbetsledare till vår tak- och fasadavdelning

Hos oss är det högt till tak på mer än ett sätt. Vi är i kraftig tillväxt genom ständig utveckling mot nya arbetssätt och marknader. Vi är idag 120 personer vi vill bli fler. Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och kul företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig.

 

Vilka är vi?

LW AB är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som man månar om att hålla en hög kvalitet arbetet igenom. Vi levererar lösningar inom hela tak och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten. Vi arbetar just nu med många spännande projekt runt om i landet.

 

Vi arbetar varje dag med fokus på kvalitet – det gäller såväl själva arbetsprocessen som det vi i slutändan levererar. Som ledstjärnor och för att guida oss i alla våra beslut har vi våra tre grundläggande värderingar Förtroende, Stabilitet och Utveckling. Som ledare hos oss är det viktigt att alltid arbeta i enlighet med våra värderingar.

 

Som arbetsledare på LW ingår bla att tillsammans med ditt team utföra projektets arbeten samt vara den som organiserar och driver arbetet på plats.

Du upprättar dags- och veckoplaner och ser till så att dessa följs, utför egenkontroller och arbetar för att miljö- och arbetsmiljö efterlevs. Du ansvarar även för att se till så att beställningar görs och material till projektet finns på plats.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som arbetsledare på LW krävs att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet av arbete med plåt och / eller monteringsarbete inom tak och fasad. Tjänsten kräver att du är produktionsinriktad, kvalitetsmedveten och har viss datorvana.

Som person har du god samarbetsförmåga och är strukturerad, samtidigt som du är flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du upprätthåller och behåller god kontakt med såväl medarbetare som beställare. Du är van att ta stort ansvar för arbete i projekt med krav på hög kvalitet och ser god service som en självklarhet. Du har tidigare erfarenhet av att planera jobb vad gäller personal och materialåtgång. Du är en person som brinner för teamet och att motivera och engagera människor omkring dig. Att arbeta med och leda andra människor kommer naturligt.


Du behärskar svenska hjälpligt och/eller engelska i tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Vi arbetar med löpande urval så om du ser du dig själv i denna beskrivning är du välkommen att skicka in din jobbansökan till li.cederblad@lwab.se redan idag.

Vi är endast intresserad av att bli kontaktad av intresserade sökanden och undanber oss samtal och mejl från försäljare av olika typer av rekryteringstjänster.