08 - 120 059 00

Montör

LW söker Montörer till vår tak- och fasadavdelning

Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig.

 

Vilka är vi?

LW är ett av Sveriges ledande företag inom tak och fasad med verkstad och huvudkontor i Tyresö.
LW är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som vi månar om att hålla en hög kvalitet igenom arbetet. Vi levererar lösningar inom hela tak- och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten och vi jobbar just nu med många spännande projekt runt om i landet.

LW befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker montörer som tycker om att arbeta p � en arbetsplats där det händer något hela tiden. Vi ger dig möjlighet att växa, lära dig nya saker och bredda din erfarenhet. Hos oss är det endast du själv som sätter gränserna för din egen utveckling!


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen och/eller snickeri och vill utvecklas som montör inom tak- och fasadområdet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom tak och fasad är detta meriterande men inget krav.

För att lyckas hos oss behöver du vara positiv, engagerad och intresserad av att lära dig nya uppgifter. Du är noggrann och ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och trivs med fysiskt arbete utomhus.

Du behärskar svenska hjälpligt och/eller engelska i tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Vi arbetar med löpande urval så om du ser du dig själv i denna beskrivning är du välkommen att skicka in din jobbansökan till li.cederblad@lwab.se redan idag.

 

Vi är endast intresserad av att bli kontaktad av intresserade sökanden och undanber oss samtal och mejl från försäljare av olika typer av rekryteringstjänster.