08 - 120 059 00

Plåtslagare

LW söker plåtslagare till vår tak- och fasadavdelning

Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig.

 

Vilka är vi?

LW är ett av Sveriges ledande företag inom tak och fasad med verkstad och huvudkontor i Tyresö.
LW är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som vi månar om att hålla en hög kvalitet igenom arbetet. Vi levererar lösningar inom hela tak- och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten och vi jobbar just nu med många spännande projekt runt om i landet.

LW befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker fler plåtslagare som tycker om att arbeta på en arbetsplats med visioner där det händer något hela tiden. Vi ger dig möjlighet att växa, få och ta ansvar och bredda din erfarenhet. Hos oss är det endast du själv som sätter gränserna för din egen utveckling!

Som plåtslagare hos LW arbetar du bla med bearbetning, montage och till viss del tillverkning inom byggnadsplåtslagning. Vi gör varierande och spännande projekt så som nyproduktion och nytäckning, reparation av plåttak samt omtäckning av äldre hus samt kulturhus. Kika gärna in på /projekt/referensobjekt/mall-of-scandinavia/ för att se ett urval av våra pågående och tidigare projekt.

 

Vem är du?
Du som söker har flera års yrkeserfarenhet inom bygg-plåt och tak. För att lyckas hos oss krävs att du är produktionsinriktad, lösningsorienterad och mycket kvalitetsmedveten. Vi ser att du har arbetat med tak- och/eller fasadplåtarbeten i minst 2 år. Du är självgående, van att jobba i arbetslag, noggrann och yrkesskicklig som person. Du är en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten.

Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad samtidigt som du är flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du är van vid att arbeta i projekt med krav på hög kvalitet och ser god service som en självklarhet. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus!

Du behärskar svenska hjälpligt och/eller engelska i tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Vi arbetar med löpande urval så om du ser du dig själv i denna beskrivning är du välkommen att skicka in din jobbansökan till li.cederblad@lwab.se redan idag.

 

Vi är endast intresserad av att bli kontaktad av intresserade sökanden och undanber oss samtal och mejl från försäljare av olika typer av rekryteringstjänster.