08 - 120 059 00

Projektledare

Vill du arbeta i en bransch där det alltid händer något nytt? Är du utbildad byggnadsingenjör och söker en roll som projektledare? Då har vi tjänsten för dig!

LW AB är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som man månar om att hålla en hög kvalitet arbetet igenom. De levererar lösningar inom hela tak och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten. Vi arbetar just nu med många spännande projekt runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter som projektledare kommer bland annat bestå av att mer eller mindre självständigt driva olika projekt. I rollen ansvarar du för bemanning, produktion och arbetsmiljö samt problemlösning kring dessa projekt.

Den dagliga driften av arbetet innebär att ta kontroll över de tilldelade projekten, detta innebär bland annat:

• Ansvar för att respektive projekt blir tilldelade nödvändiga resurser.

• Ansvar för att de uppställda kvalitetskraven uppfylls.

• Dokumentation nödvändigt för projekten.

• Delta i förbättrings och optimeringsarbetet gällande genomföranden av projekten.

• Representera företaget gentemot kund samt merförsäljning.

• Operationellt personalansvar för, inom projektet, arbetande personal.

Vem är du?

Vi söker nu dig som läst en högskole/universitetsutbildning till byggnadsingenjör eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du läst kurser i projektledning och/eller har tidigare erfarenhet av projektledning/ projektering. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom ägarledda företag och/eller byggbranschen ser vi det som ettt stort plus Som person är du är initiativtagande och ser vad som behöver göras, du är alltid handson och sitter inte och väntar på instruktioner. Vidare är du strukturerad och ordningsam, du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. För att lyckas i rollen behöver du också ha ett intresse av ledarskap och kunna ta ledarskapsansvar. Är du/har du varit aktiv inom någon sport är det ett plus men självklart inget krav! Körkortskrav: B Du är välkommen med din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum. Vi arbetar löpande med urvalsarbetet.

Skicka din ansökan till li.cederblad@lwab.se