08 - 120 059 00

Projektör

Är du nyexad inom byggteknik och söker ett spännande arbete som projektör? Är du flexibel och gillar att sammarbeta? Då har vi tjänsten för dig.

LW befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker en junior projektör som tycker om att arbeta på en arbetsplats där det händer något hela tiden. Där det endast är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling!

LW är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som vi månar om att hålla en hög kvalitet arbetet igenom. Vi levererar lösningar inom hela tak- och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten och vi jobbar just nu med många spännande projekt runt om i landet.

I rollen som Projektör har du ansvar för genomförande av stora små projekt och fungerar som spindeln i nätet. Du driver och samordnar den interna projekteringen och utformar rutiner för att säkerställa genomförandet. Du bär ansvar för frågeställningar på detaljnivå och fungerar som kontaktyta f �r kund, produktionspersonal, produktionsansvarig på fabrik och entreprenadchefer m.fl.

Du har övergripande ansvar för ritarbete med modeller och för särskilda detaljer, samt måttkontroll. Du ansvarar för kvalitetsdokument för produktion och distribuerar handlingar till berörda parter/digitala platser. Du arbetar fortlöpande med att optimera resurser inom projektet.

Uppgifter som ingår i projektörsrollen är bland annat:

- Ta fram ritningar och modeller i program som Solid Works/Autocad/Autocad revit.

- Ta fram arbetsbeskrivningar.

- Samråda med experter inom olika områden i samband med projektplaneringar.

- Planera och granska inköp av material.

- Hantera frågor och svar från kunder.

Arbetstiderna är måndag-fredag, 7-16. Start: Omgående.

 

Din profil

Vi söker dig som läst en högskole-/universitetsutbildning inom byggteknik, konstruktion eller motsvarande. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha goda kunskaper i antingen Solid Works/autocad/autocad Revt samt vara initiativtagande och ha förmågan att se vad som behöver göras. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konstruktionsarbete. Vidare är du strukturerad och ordningsam, du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt och du är flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser det som en självklarhet att du är bra på att samarbeta och bemöta människor. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom ägarledda företag och/eller byggbranschen ser vi det som meriterande.