08 - 120 059 00

Tak & Fasad

Tak och fasad - de viktigaste delarna av en byggnad

Utan tak och fasader, vad vore hus och byggnader då? Inte mycket, eller hur? Taken och fasaderna utgör ju det viktiga skalet som omsluter byggnaden och som skyddar det som finns innanför. Med andra ord måste de hålla högsta möjliga kvalitet för att stå emot väder, vind och andra yttre krafter. Dessutom ska de givetvis också vara vackra att titta på.

Vi på LW är stolta över att arbeta med just tak och fasader och det är inom dessa områden som vi utför våra flesta och största arbeten. Vi arbetar med alltifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Och med oss som din leverantör kan du vara säker på att alltid få rätt material i rätt tid och på rätt plats.

Exempel på uppdrag är skiv- och bandtäckningar för tak och fasader, sömsvetsade rostfria tätskikt, fönsterbleck, fasadbeslag och kassetter. Vi arbetar även med tegel, papp, duk och takmålning, och utför trä- och murningsarbeten. Och i flera projekt har vi dessutom byggt upp provfasader innan arbetet påbörjats för att säkra att slutresultatet ska bli som planerat.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med tak- och fasadarbeten!